A tokaji Péter Pincészet aszúja lett az "Egri érsek bora"

egri ersek bora 02

Tizedik alkalommal adták át az “Egri érsek bora” címeket csütörtök délelőtt. Az egri érsek misebora címet a Péter Pincészet 2017-es hatputtonyos tokaji aszúja nyerte el - számolt be róla az egerinfo.hu.

A cikkben azt írják, az Egri Főegyházmegye borvidékeiről minden esztendőben bírálatra küldik a legkiválóbb nedűket, melyek közül vakkóstolással választják ki a címre érdemes borokat.

"A szentmise elképzelhetetlen szőlőből készült bor nélkül" – fogalmazott a portálnak Ficzek László általános helynök ebben az írásban: https://egerinfo.com/megvalasztottak-az-ersek-borat

Forrás: Tokaj Város honlapja

Cookie-kat használunk

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk a legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében. Ön maga döntheti el, hogy engedélyezi-e használatukat vagy sem. Ha szeretne többet megtudni adatvédelmi szabályainkról és a sütik használatáról, kattintson a 'Több információ' feliratra.